14-03-05

Het stokje

Het wordt tijd dat ik mijn antwoorden op dit stokje ook eens verzin, want ik kreeg het al van twee mensen toegeworpen. Dank je Twinkeltje en Viviane.

Omschrijf jezelf in 5 woorden:
zoekend, soms een einzelganger (die toch nood heeft aan sociaal contact), sportief (letterlijk en figuurlijk hoop ik), avontuurlijk, speels. Da's het zo een beetje denk ik, hoewel je een mens natuurlijk niet kunt vatten in vijf woorden.

Wat vind je mooi aan jezelf?
Alles en niets?

Hoe voel je je op dit moment?
Fantastisch; lentekriebels; moe maar voldaan (maar daar straks meer over)

Zou je iemand anders willen zijn?
Humz, neen: dit heb ik van kaatje gestolen: I am me, and I want to be the best me I can be. Of toch...we hadden het er vandaag nog over: het zou wel eens interessant zijn voor een tijdje in de huid van een topsporter te kruipen.

In wiens wielen steekt het volgende stokje?
Wie wil het stokje van mij doorkrijgen? Geef maar een gil!



Vandaag test basketbal gehad, ging wel tamelijk goed; uurtje creatieve dans, een (saaie) theorieles; onmiddellijk daarna het zwembad ingesprongen: intervallen van 50 meter geoefend en reddend zwemmen. In de namiddag test atletiek (kogelstoten techniek: een A, jippie!), een verschrikkelijk zware 400-m training (2x4x200m, 100m, intersessie 200m); amai ik heb afgezien, maar ik heb de training afgewerkt, yeah; daarna nog een uurtje volleybal, daarin voor het eerst 6 tegen 4 gespeeld.

RP = 70

19:29 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.