09-03-05

Waar was ik gebleven?

Juist,

Maandag:
snotter, snuit, hoest,.... 's morgens gaan basketten, dan een uurtje passief creatief gedanst (wat een combinatie), dan naar mijn kot gegaan en voor een paar uur mijn oogskes toegedaan. Na de middag dan atletiek gaan meedoen (rustig aan, tegen de zin van de lerares in vrees ik), en test volleybal gaan doen. 's Avonds doodmoe in bedje gekropen. (RP=62)

Dinsdag:
feeling a lot better, maar nog niet uitstekend. Uurtje karate gedaan. 's Avonds nog interfacultair kampioenschap judo; waar ik een tweede plaats kon wegkapen. Enkel op punten verloren tegen K, die me veel te goed kent. Twee maal gewonnen ook. We hebben ons enorm goed geamuseerd. Zo goed zelfs dat K en ik ons inschreven in de open categorie: alle gewichten, zowel dames als heren. Natuurlijk maakten we geen schijn van kans tegen de heren, maar 't was plezant, ik stond constant met de slappe lach op de mat, zo hilarisch ging het er aan toe. Ik heb zelfs nog een vijfde plaats kunnen wegkapen (omdat een van mijn tegenstanders forfait gaf).

Woensdag:
uurtje handbal (mensen wat is dat ingewikkeld), een uurtje geoefend voor een demo van gymnastiek, geholpen met het voorstellen van de cursussen voor de nieuwe studenten, demo gym en dans gegeven.

Voor ik het vergeet: alle puntjes zijn binnen!!! And the winner is........ me, myself and i! Strike!!! 6 A's op een rijtje! Hoera voor mezelf: mission accomplished; om maar te illustreren hoe tevreden ik hiermee ben.

Nogmaals hoera: mijn aanvraag voor een Socrates-programma is goedgekeurd!

RP = 62

18:38 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Gefeliciteerd met je 6 A'tjes op rij ;)

Gepost door: Lieve | 12-03-05

De commentaren zijn gesloten.