03-03-05

Jiha!!!

Deze morgen vroeg opgestaan (RP=58); naar de les fysio, en dan vertrekken naar het station. Daar hadden we met onze ploeg afgesproken om naar Brussel te vertrekken. De ambities waren bij niemand echt hoog, maar we hebben alles gegeven dat we hadden, en dat bleek genoeg te zijn voor een tweede plaats, een evenaring van ons resultaat van vorig jaar. En dat met telkens twee forfaitplaatsen. Echt een toffe ploeg.

Over mijn eigen resultaat van vandaag mag ik best tevreden zijn: 4 op de 5 kampen gewonnen (waaronder ook 1 door geen tegenstander), en niet tegen de minste tegenstanders, als ik het me goed herinner waren het allemaal zwarte banden. 't Is leuk om te zien dat ik ondanks minimale training en gebrekkige techniek nog meekan, het zegt misschien tegelijk ook veel over het niveau van de Belgische dames.

De teen blijkt (ondanks intapen) nog niet bestand tegen wedstrijdjudo; tijdens de eerste kamp ben ik er zeker een keer of drie doorgegaan. Gelukkig deed het geen pijn, enkel het gevoel van mijn evenwicht te verliezen en niet te kunnen doorgaan in de worp was wel lastig. Verder ben ik thuisgekomen met een paar flinke blauwe plekken.

Ik blik terug op een leuk dagje; volgend jaar ben ik zeker opnieuw bij!

RP = 61

20:28 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ziedet sé dat het de goeie richting uitgaat. Mijne kleine teen zei het me. hihi

Gepost door: Lieve | 04-03-05

!! Gefeliciteerd met jullie resultaat, Schwungske!!

Gepost door: kaatje | 05-03-05

De commentaren zijn gesloten.