01-03-05

Maandag:Basketbal, Creatieve dans en volleybal as usual; atl

Maandag:
Basketbal, Creatieve dans en volleybal as usual; atletiek viel weg door het slechte weer. Verder ook begonnen aan het leren van overslag en salto; daar ben ik toch twee uurtjes zoet mee geweest. Ook lesvoorbereiding voor karate op punt gesteld en enorm veel info opgezocht over Grenoble en Toulouse, de twee plaatsen die me interesseren om volgend jaar een semester te gaan studeren. Ook een twee-uur durend gesprek gehad met een ex-erasmusser. Ik weet nog altijd niet welke richting het zal uitgaan, hoewel Grenoble stilaan de voorkeur krijgt. De Alpen he...

Dinsdag:
weerom een uitslaapdagje (was ook wel nodig na mijn nachtelijk opzoekingswerk), 10 uur les oefeningen statistiek (way to easy), dan les gezondheidsleer, dan 50 minuten gelopen (nogal op tempo vond ik zelf; +- 200 was mijn pols toen ik hem na het lopen nam (dat vind ik eigenlijk angstaanjagend veel), na een minuut nog 150, nog een minuut later 120. Ook een uurtje basisdans, gevolgd door karate: de eerste les ooit die ik zelf (met drie vrienden) moest geven. Het smaakt naar meer moet ik zeggen: tuurlijk kan er nog veel verbeterd worden, maar da's ook de bedoeling. Vanavond staat er nog zwemmen op het programma.

RP = 60

18:10 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

fijn Ik heb in mijn jeugd (alsof deze al lang voorbij is) anderhalf jaar karaté en 2 jaar ninjitsu overleefd. Ik ben niet al te groot en vooral niet al te zwaar en judo leek me niet onmiddellijk een optie. Ik had graag aikido willen doen maar in mijn geboortestad kon je dat niet meteen op wekelijkse basis.

Gevechtsporten hebben mij veel vertrouwen gegeven. Niet zozeer dat ik een klap kon teruggeven als dat nodig moest blijken, maar het zorgde zeker voor een emotionele stabiliteit. Het is nu al een paar jaar geleden, maar ik blijf die wijze filosofie en de discipline toch koesteren.

Gepost door: dave | 01-03-05

??? Hoe, atletiek viel weg door slecht weer...?

Gepost door: kaatje | 01-03-05

De commentaren zijn gesloten.