24-02-05

Decision making

Voor de geïnteresseerden: al vier van de zes examenpunten zijn binnen. 4 A's. Nog twee te gaan.

Woensdag:
Lekker uitgeslapen om te beginnen. Een uurtje handbal, een uurtje minivoetbal (waarvan eigenlijk maar een twintig minuutjes actief), en dan tot 's avonds zitten lesvoorbereidingen te maken (da's niet evident als je dat de eerste keer in je leven moet doen); om negen uur naar kotfeestje vertrokken en van daar dan naar een fuif van een studentenvereniging. Daar tot 4.00u gebleven. Normaal ben ik niet zo'n uitgaanstype, maar zo nu en dan moet dat kunnen, zeker als je de dag erop mag uitslapen.

Vanmorgen dus weeral eens uitgeslapen (een mens zou nog denken dat dat hier altijd zo is); een uurtje handbal, een half uurtje zwemmen, anderhalf uur gymnastiek; en weerom lesvoorbereidingen maken (dat gaat echt niet vooruit).

Erasmus of geen erasmus? Momenteel zegt mijn hoofd ja! Vandaag weer veel informatie bijgewonnen; heb het vandaag ook aan mijn ouders verteld. Hopelijk gaan zij nu niet dwars liggen, want dat maakt de beslissing alleen maar moeilijker.

Ze hebben me trouwens ook weer zo zot gekregen om competitie te gaan vechten. Met de universitaire ploeg gaan we onze tweede plaats van vorig jaar gaan verdedigen en hopelijk verbeteren.

Nieuws van het blessurefront: al de hele week wat last van li-enkel; krak hetzelfde als waarvoor ik al achttien kinébeurten heb ondergaan, maar 't is nog doenbaar, dus laten we het maar zo. Vandaag bij handbal tijdens de opwarming verre passes moeten geven, 't was te denken dat mijn schouder me dat niet in dank ging afnemen. Waarom stop ik toch niet als ik voel dat er iets mis zit? Maar ook dit is goed doenbaar, ik voel het gewoon wat, meer niet. Schenen: blijven smeren en ijs opleggen en het zo onder controle houden. Vandaag ook doet links lateraal de hamstring pijn aan de knie, weet niet wat het is of vanwaar het komt, zal wel overgaan.
br>RP = 52

23:09 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

!! Miljaar... nog nen cocktail NA en een fles met bubbels...
Wordt een duur lolletje voor mijne portemonnee op die manier!
Alvast gefeliciteerd, ben blij dat mijn fluohelm goed dienst deed...
En ja, dat uitslapen... dàt had ik allang in het snotje!

Gepost door: kaatje | 25-02-05

De commentaren zijn gesloten.