14-02-05

Moe, maar voldaan

Vannacht (bijna) geen oog dichtgedaan; alle uurtjes de klok zien passeren. Een combinatie van weer de eerste nacht sinds lang op mijn kot en de storm (die hier trouwens nog altijd lelijk tekeergaat).

De wekker ging dan ook veel te vroeg deze morgen; om acht uur stonden we al paraat op het basketbalveld: twee nieuwe technieken stonden op het programma. De semi-hook en de lay-back. Niet simpel, verre van. Daarna stond ons een uurtje creatieve dans te wachten: een uurtje spelen met letters (alleen een letter uitbeelden, met twee, met drie, met zeven,...) en dan nog al dansend ook, je moet er maar opkomen. De les was geïnspireerd op één of andere voorstelling waarvan ik spijtig genoeg de naam kwijt ben. Eerste les didactiek ook vandaag....eens zien of dat me zal kunnen boeien. In de namiddag viel volleybal weg vandaag. Atletiek ging wel door: buiten zelfs. We zijn maar één maal overvallen door een regenbui; maar waaien dat het deed! We zijn begonnen met het kogelstoten; nu hebben we vooral met medecineballen gewerkt. De opwarming van vandaag mocht er ook best zijn. 4 rondjes op de piste of 6 op het gras voor wie de schenen wat wilde sparen (raar maar waar, ik liep daar schoon alleen op dat gras), erna een circuittraining van een minuut of tien, gevolgd door nog vier versnellingen. Na het circuitje zag ik wel efkes sterretjes, ik vraag me af waaraan het lag: de vermoeidheid van te weinig slaap lijkt aannemelijk, slechte fysiek ook (hoewel dat niet het hele verhaal kan dekken), een cruciale fout die ik gemaakt heb kan ook: de volledige opwarming met regenvest gedaan en daardoor waarschijnlijk wat oververhit geraakt. Na het specifieke kogelgedeelte volgde nog een conditiedeeltje: 11 minuten lopen; 3 min niet te snel niet te traag, 1 minuut vlot, weer 3, 1 vlot en weer 3 om af te sluiten. Ambetantig is wel dat de Coopertest misschien al voor de Paasvakantie valt, daar had ik niet op gerekend, ik had gedacht dat het pas na de paasvakantie ging zijn. Hopelijk is het na pasen pas, dat geeft me drie weken extra; maar is het niet zo, dan zal ik er ook klaar voor zijn. Nog zes weken, damn da's echt wel kort. Nog een week of vier een straffe basis uitbouwen, en erna alles geven. 't Moet lukken: 2500 daar gaan we voor.

Daarnet even last van lage bloeddruk, maar da's nu gelukkig over. Hartslag nu: 72, da's een pak meer dan normaal (waar is de tijd dat ik maar 48 had? ;-) ) Ik wil mijn hartslag de komende weken en maanden tracken, kwestie van meer inzicht te krijgen in hoe ik in elkaar zit. Straksjes wacht me een sauna, waarvoor ik graag de storm zal trotseren.

Update 22:13 = pols na sauna = 58, dat trekt er al meer op. Sauna was trouwens heerlijk!

18:34 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** Bijna nie geslapen aha nog een zielsverwante. Geniet van de sauna Schwungske en die conditie da komt wel in orde ;)

Gepost door: Lieve | 14-02-05

De wereld is aan de slechte slapers blijkbaar ...

Gepost door: Free my Soul | 15-02-05

De commentaren zijn gesloten.