13-01-05

Blok~terugblikken

't Is een weerkerend fenomeen bij mij: als ik moet blokken, dan durven mijn gedachten al eens afdwalen naar vroeger. Dan is er zowaar, ja hoe noem je dat, melancholie? Ik kwam net op een site waarop de kampen die ik vroeger gedaan heb opstonden, niets speciaals hoor; gewoon namen en cijfertjes. Ze deden me echt wel iets, soms wil ik zo graag terugkeren...maar dat gaat natuurlijk niet. Eigenlijk toch dwaas, zo in het verleden leven, niet? 'k Had het nu best wel moeilijk. Een combinatie van examens, oude herinneringen, een passend muziekje op de achtergrond, en één of andere chemische reactie in het lichaam door het lopen van een paar uurtjes geleden?

Nog een herinnering uit het verleden. Vroeger waren we op judotrainingen maar met weinig meisjes. Er was iemand bij met wie ik wel goed kon opschieten, door een blessure moest ze stoppen met judo...we zijn nu een aantal jaar later, ik heb ze ondertussen elk jaar nog één keer ofzo gezien. Heb ik nu van iemand gehoord dat ze in de tussentijd verslaafd zou zijn geweest aan drugs. Gelukkig zou ze er nu van af zijn. Hoe het leven kan lopen... Ik kan me dat maar heel moeilijk inbeelden. Hoe iemand zo kan veranderen...

Oké, door dit iets te lange intermezzo is het nu dringend tijd geworden om weer in de cursussen te duiken. Nog tot een uur of twaalf vanavond, denk ik. 't Zijn van de avonden dat ik moet profiteren om te studeren, dat zijn mijn beste momenten.

19:55 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hehe waar "De Molen" al niet goed voor is...
ontdek ik prompt nog een blogje van Schwung... en wàt voor één!
Zeg, wat de blok en de examens betreft: we duimen, zenne!
Enne... herinneringen van vroeger die af en toe es komen bovendrijven zijn normaal. Zowel de goei als de slechte. 't Zijn tenslotte dié herinneringen die ons mee gemaakt hebben tot wie en wat we nu zijn. Toch?
(Ofwel is 't oud beginnen worden, dat kan ook. Hoewel... op JOUW leeftijd...)

Gepost door: kaatje | 15-01-05

Good luck Alles komt wel in orde, ik duim voor je hé Schwungske.

Gepost door: Lieve | 22-01-05

De commentaren zijn gesloten.