25-11-04

De geneeskunde.......

pfffffffffffffffffffffff, 't is ook altijd iets. Eigenlijk zou ik moeten opgelucht zijn, de echografie van de elleboog bracht niets afwijkend aan het licht. Maar er knaagt toch iets, die elleboog, ik vertrouw die niet echt. Als er té veel kracht op komt voelt het gewoon niet goed aan. Wat is de oorzaak??? Enfin, volgende week afspraak bij de specialist voor de schouder en de elleboog; waarom zou ik eigenlijk gaan? Ofwel scheelt er toch niets aan, ofwel kan er niets aan gedaan worden.

Vandaag voor de verandering nog eens door het voetje gezakt, een mens wordt dat ook wel gewoon, want er is (weeral voor de verandering) toch niets aan te doen.....


En nu na alle twijfels en kopzorgen nog een happy deeltje om mee af te sluiten: Geert Hoste Patat. Gisteren dus naar die "eindejaars"conference geweest. 't Is altijd een belevenis. Over Verhofstadt met zijn acci"dent", tot de "sletsen" alias flip-flops, een aanrader, zoals steeds!


Aanvulling 22.55u:
Ondertussen weeral over de eerste teleurstelling heen dat er waarschijnlijk weer geen oplossing zal zijn voor mijn probleem, en we zien het weer helemaal zitten!

17:53 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Vreemd genoeg zijn mensen vaker pas opgelucht als er wel iets te zien is op een foto, vooral ook omdat ze dan het idee hebben dat hun pijn in de ogen van een ander gerechtvaardigd is ... net alsof pijn zoals jij wel degelijk hebt alleen 'mag' als er ook iets 'zichtbaar' is ...
sterkte!

Gepost door: Free my Soul | 26-11-04

hopelijk dat ... vervelend gevoel daar vlug weg

Gepost door: wlly | 28-11-04

De commentaren zijn gesloten.