18-11-04

Vandaag en gisteren

Woensdag 17/11:
Oef,
Kheb mijn mentale kracht teruggevonden, eindelijk uit het dal geraakt. Wat sporten met een mens al niet doet. De motivatie om ertegenaan te gaan is er weer, zowel voor de sporten als voor de studies. Vandaag gewoonweg de eerste pijnvrije dag sinds lang gehad, de spierpijn (van te sporten, niet van een blessure) dan niet meegerekend, maar die deert me niet, die heeft me nooit gedeerd, die vind ik zelfs aangenaam. Maar ik mag nog niet te vroeg juichen, aangezien ik gisteren herbegonnen ben met ‘Mobic’ te nemen, dat vooral symptomatisch werkt. Maar ach, we zien wel. Vanavond neem ik er geen, en dan zal ik morgen wel zien hoe ver ik sta zeker?

Vandaag hebben we met school zowaar een studie-uitstap ondernomen, we waanden ons terug in het secundair of het lager, niet te geloven. De uitstap ging naar het sportmuseum in Hofstade. ’t Is best een leuk concept gekaderd in een mooie omgeving en een uitzonderlijke architectuur. Spijtig genoeg is het museum nog niet volledig afgewerkt.

Muziektip: Now we are free (Enya, uit Gladiator)


Donderdag 18/11:
Er is werk aan de winkel; voor gymnastiek moeten we dit jaar echte waaghalzerij (naar mijn mening dan) uitvoeren. Op de balk naast de 'gewone' sprongetjes van vorig jaar, nu ook rad, handenstand en koprol. Op de lange mat idem als vorig jaar plus overslag, als sprong ook een soort overslag en last but not least: de brug met ongelijke leggers, da's akelig!

Vandaag toch maar weer gebleken dat de problemen nog niet helemaal van de baan zijn, de schouder is oké, daar nu nog de lenigheid en kracht in terugkrijgen is de opdracht. De enkel, die zeurt nog een beetje. De elleboog: weer eventjes ontwricht. De voorvoet: weer een serieus krakske in gekregen, en die deed best wel pijn.

16:58 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lang geleden schwungske, van mijne kant veel te lang geleden... maar hoop mijn leven te beteren en hier weer es wat regelmatiger langs te komen....Ik ben blij voor U dat de mentale kracht weerkeert en dat je er terug weer bovenop komt.

groetjes

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 18-11-04

De commentaren zijn gesloten.