20-10-04

Hallelujah!!!

Na alle mogelijke omzwervingen via computerwinkels en dure telefoontjes naar telenet is internet eindelijk gearriveerd op mijn kot. Niet dat ik daar wakker van heb gelegen, er zijn immers nog zoveel andere dingen te doen.

Ondertussen zijn we al aardig gestart op school en goed aangepast aan het leven op kot. En bij goed gestart hoort, hoe raad je het al, weerom een blessure. Dit weekend vochten we met de ploeg de tweede wedstrijddag van de interclub. In mijn vierde kamp wilde ik mijn favoriete worp indraaien, maar door de een of andere reden verdraaide ik daarbij mijn elleboog. Efkes de pijn verbijten en direct er weer invliegen, tot.... een minuutje voor het einde ik plots door mijn rechtervoorvoet zak. Gewoon, pats erdoor, onbegrijpelijk. Dat deed pas pijn! Toch nog niet willen opgeven, tot ik er een tweede en een derde keer door ga en ik heel gelukkig zou zijn als de andere me smeet, wat uiteindelijk ook gebeurde.

Tien daagjes rust, en die ga ik eens zo effectief mogelijk proberen gebruiken om alle kwetsuurtjes te laten genezen (djeezes, 't is precies of ik constant geblesseerd ben), dus hoogstwaarschijnlijk dit weekend geen Vlaams Kampioenschap. :-(

19:55 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.