14-10-04

Updaten

Ik zou graag wat meer updaten, maar aangezien de internetverbinding op mijn kot maar niet in orde geraakt en mijn weekends stampvol zitten lukt dat niet zo aardig...

Dit weekend het provinciaal kampioenschap gevochten en de balans is positief, een derde plaats. Dit weekend de tweede dag van de interclub nog, en de week erop dan het Vlaams Kampioenschap. De oogst voor de shiai-puntjes is ook weer begonnen: 1,5 tot nu toe (3x een half punjtje door een overwinning op een lagere dan-graad).

Ondertussen zit ik ook volop in kinesitherapie voor mijn enkel, en het begint te beteren denk ik. Maar tegelijk ook weer opspelende problemen aan de schouder (een kwetsuur die al dateert van mijn eerste competitie dit seizoen, en da's ondertussen toch al.... dik een maand geleden.... Rust, ja ja, dat zou wel helpen, maar het is zo vervelend lessen over te slaan omdat je geblesseerd bent. Je denkt dat je belangrijke zaken zal missen, waardoor je de les erop niet mee zal zijn.

Voor de rest, het kotleven bevalt me geweldig, alleen mis ik daardoor wel de zondagse blog-room.

Het tweede deel van de stage zal hier ook wel nog een keer verschijnen, maar in een pc-klas met twintig mensen om je heen is dat ook weer niet alles.

14:55 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.