30-06-04

De kentering

Gisterenavond de bibliotheek gepluimd, dus vandaag had ik al direct wat te doen. Wil je weten welke boeken ik nu lees, surf dan eens naar Schwung, en zo telt dat tellertje ook nog een beetje op lol.

Als antwoord op freemysoul, ja het heeft geholpen!!! En morgen gaan we nog actiever worden! Ik denk dat ik weet waaraan de kentering ligt: vandaag voor het eerst sinds lang weer eens deftig gesport. Een uurtje gefiets (en ondertussen lezen natuurlijk, op de hometrainer welteverstaan), een uurtje gestretcht (tijdens Windkracht 10, amaaai da's een goede serie, ik heb ze al eens volledig gezien, maar ze sleept me toch maar weer mooi mee. Ze doet me terugdenken en wegdromen, onvoorstelbaar), en deze avond gaan trainen (judo natuurlijk voor de goede verstaander). Eerst een half uurtje gaan lopen (rustig, niet echt veel forceren, deze keer ga ik het slim aanpakken!) en erna nog een beetje getraind.

Eigenlijk ging ik vooral mee lopen (hoewel mijn enkel het misschien nog steeds niet goed verdraagt) omdat ik dan de opwarming niet zou moeten overnemen van de trainer. De eerste keer dat ik dat mocht doen zag ik er wel naar uit, maar nu...... "Iedereen denkt: die kleine zal mij eens gaan vertellen wat ik moet doen zeker?" Ze zeggen het wel niet, maar als ze na tien minuten afhaken weet je ook wel hoe laat het is natuurlijk.... Nochthans is een goede opwarming onontbeerlijk, maar ja.... Ondanks mijn studies en toch al rijke ervaring in het judo kan ik ze schijnbaar niet boeien. Het heeft meer met mijn persoonlijkheid te maken dan met mijn manier van training geven denk ik, hoewel die twee natuurlijk niet losstaan van elkaar. Ik begrijp het wel hoor; ik aanvaard ook niet alles wat iedereen zegt. Ik heb het ook moeilijk te luisteren naar iemand anders dan een echte, goede, gediplomeerde trainer.

Jongens toch, hoeveel keer ik vandaag de vraag heb gehad hoe het met de examens is geweest, en telkens weer het antwoord, vrijdag...

Morgen de laatste dag voor het oordeel, we gaan er van genieten!

22:33 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt voor de wensen ..
Een keer de drempel genomen naar activiteit wordt het vaak weer makkelijk om in het ritme te komen ... oh ja .. vandaag is VANDAAG ... morgen komt MORGEN wel ..

Gepost door: Free my Soul | 01-07-04

Leuk dat je de draad weer kunnen opnemen hebt met een positief gevolg.
Morgen is nu bijna vandaag en dan kan je wel antwoorden op die vervelende steeds weerkerende vraag.

Wij duimen en wachten op nieuws....

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 01-07-04

De commentaren zijn gesloten.