07-06-04

Geen examen.....

....maar een doktersbezoek vandaag.

Gisterenavond tamelijk vroeg de blogroom verlaten om toch maar op tijd het bedje in te duiken om fris en monter om 5 uur te kunnen opstaan om nog wat te herhalen.

Lig ik in mijn bedje, draai op mijn linkerzijde, begint de hele wereld te draaien, en hij is van heel de nacht bijna niet meer gestopt. Slapeloosheid, daar was ik op voorbereid, maar dat..... Ik dacht het te kunnen oplossen door "recht" te slapen, maar neen.... verloren moeite. And it goes round and round and round.... Dan begon mijn maag ook op te spelen..... Om kort te zijn: ik heb bijna alle uren van de nacht gezien. Hooguit een uurtje of twee geslapen. Om vijf uur er weer uit; in het begin ging het nog, maar van pure miserie weer in mijn bedje gekropen. Toch vertrokken naar het examen (dat ik trouwens helemaal al niet meer zag zitten: probeer maar eens helder na te denken met zo ne kop). De prof was er gelukkig ook al en .... ik krijg nog een kans!!!!!! Zo loopt mijn examenreeks twee dagen uit, maar liever dat dan tweede zit. Hij was natuurlijk enorm argwanend, maar een doktersattest zou hem wel overtuigen zei hij. Dus wij naar de dokter.

Diagnose: een ontstoken evenwichtszenuw. Dat kan nog wel een tijdje aanslepen, maar met de juiste medicatie en een aantal oefeningetjes (hoofd draaien en zo: "spijtig dat den tennis gedaan is hé, anders had ge een goed excuus") zou het moeten verbeteren. Het is een gevolg van mijn verkoudheid van twee weken geleden....

Vandaag dus geen exaampje, dan maar beginnen aan het volgende zeker? Ik heb veel energie gestoken in het voorbereiden van het examen van vandaag: ik hoop dat wanneer ik de stof zo nu en dan nog eens herhaal, ik het nog steeds beheers tegen het examen.

10:32 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

En ikke maar duimen Van onchance gesproken! Maar Schwungske toch .. da's ook nie de moment om zoiets voor te hebben. Al goed dat de prof zo begrijpend is en je nog een herkansing krijgt ;-) Hopelijk beginnen de medicamentjes vlug te werken zodat je er weer volop kan invliegen voor de volgende.
Ik blijf duimen voor de volgende

Gepost door: Lieve | 07-06-04

De commentaren zijn gesloten.