28-05-04

tjaja

De schade beperken, dat was de opdracht vandaag; ik heb mijn best gedaan, maar of het genoeg is geweest?

100 meter horden: 22'24 (of ergens in die buurt, persoonlijk denk ik dat er een foutje in de chronometrage (is dat wel een woord?)/metrie is geslopen. Maar langs de andere kant: een seconde is zo snel voorbij.
200 meter: 33'??. Amai, afzien! Al in de bocht voelde ik mijn benen niet meer, de laatste rechte lijn: niet meer denken, precies in trance of zo...
800 meter: 3'18 = evenaring van mijn vorige tijd. Te traag gestart, op het einde nog een aantal mensen opgeraapt. Ik had graag geweten wat mogelijk was geweest zonder verkoudheid en zonder de twee andere examens ervoor, maar dat...zullen we niet meer te weten komen.

Duidelijk geen toptijden, maar mijn sterkte ligt dan ook niet in atletiek.

Nu alles op alles voor de theoretische vakken: ik ga weer voor 4 A's. Het schijnt dat ze milder zijn voor je sporten, wanneer je theorie echt goed is. Atletiek, het zal nipt worden, maar dat wist ik al op voorhand. Ik heb goed getraind. Allé, ik heb mijn best gedaan, laten we het zo zeggen. Verstandig getraind? Dat is een andere zaak; mijn blessure aan de schenen is daar een bewijs van. Iemand toevallig expert in het ontwerpen van trainingsprogramma's?

20:06 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Nog veel succes de komende dagen en niet te veel stressen he Schwungske, 't komt allemaal wel in orde. Mijn steun heb je alvast ;)
Dikke knuffel

Gepost door: Lieve | 28-05-04

De commentaren zijn gesloten.