27-05-04

Deze week: examenweek

Maandag:
Opgestaan met een verkoudheid.... doeme, zal ik nu net deze week ziek zijn! Toch wel even paniek, want donderdag conditietest zwemmen. Het hele jaar nog niet de minste verkoudheid gehad, en dan net deze week.....
Examen basisdans: ging goed
Examen volleybal: ook goed, maar kon wel iets beter
Examen theorie Sportspelen: amaai dat was moeilijk, maar het lukte wel, denk ik, hoop ik
's Avonds dan maar direct een bezoekje gebracht aan de dokter.
 
Dinsdag:
Examen gymnastiek: ging voortreffelijk, deze keer niet van de rekstok gevallen. Vorige keer er mooi afgedonderd door de stress. Nu was ik mijn zenuwen de baas, en niet omgekeerd. Ook de grondoefening ging goed.
Examen karate: ging héél goed.
Zwemmen: kon het toch niet laten nog even te testen of het ging.
 
Woensdag:
Examen theorie individuele bewegingsactiviteiten: ook niet simpel....waarom stellen ze nu net die vragen? Er zaten toch ook echt wel belachelijke vragen tussen (Hoe breed is de eindstreep?). Zal wel meevallen.
Examen creatieve dans: bibberen en beven, was supernerveus....hoe kan het ook anders, na enkel en alleen negatieve evaluaties....Bij de eerste pas al fout....Herbegonnen en mijn ding gedaan, ben eens benieuwd....
 
Donderdag:
D-day voor zwemmen: het moment waar ik zo hard voor gewerkt heb. Ik hoopte op een tijd onder de acht minuten op de vierhonderd meter, stilletjes zelfs op zeven minuten dertig seconden, maar ja, die verkoudheid hé! Ik startte in de eerste reeks; zonder grijpstart ("zie dat mijn brilletje afvalt, no way"). Aangekomen op 7'47. Kon sneller, want ik had de lengtes niet echt goed geteld, beetje te veel op reserve gezwommen denk ik. 2 seconden te veel voor een 16/20. Ach, met 15 zijn we ook al tevreden.
Examen theorie dans en karate: creadans en karate gingen tamelijk vlot, basisdans daarentegen... :-( Héél veel pech gehad met de vragen, de vragen van de andere reeksen, geen enkel probleem, net die twee. Enfin, iedereen die ik achteraf hoorde had die vragen ook niet geweten, kleine troost.... 't Is toch niet eerlijk, de normen zijn dan toch niet voor iedereen gelijk als je het zo bekijkt. Enfin, ik laat de schouders niet hangen, ik put er kracht uit om voor de komende examens er voor de volle honderd procent tegenaan te gaan.
 
Morgen:
Examen atletiek: honderd meter horden, achthonderd meter en tweehonderd meter.

17:11 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.