22-05-04

Leren in het zonnetje

Wat moet een mens meer hebben? Aangenaam temperatuurtje, veel zon, ideaal om te leren! (Alleen die mensen die me proberen jaloers te maken: "ik ga seffes supporteren op de interclub" ja jij!!!! En het is gelukt ook!) 'T is zalig: ik zie het nog perfect zitten.

Alleen voor zwemmen en de andere praktijkexamens volgende week beginnen de twijfels weer te rijzen.

Ik heb intussen een moment van inspiratie gehad waarin ik mijn examenstuk voor creatieve dans heb gemaakt. Het is mijn eigen ding en ik ben er wel content over, dus dat zit goed. Ik kijk niet meer naar de rest, dat haalt mijn zelfvertrouwen alleen maar onderuit. Dat was eigenlijk het grote probleem: ik wist duizenden bewegingen, maar ik vond het allemaal zo..... ja, hoe zeg je dat? Je mag twee keer raden wat de inspiratiebron voor het dansje is.

Over het dipje van zwemmen, ik heb nog een aantal elementen gevonden na een "vergelijkende studie" (ik zit volop wetenschappen te blokken, daarmee). Wat ik voor niet deed en na wel: genoeg rusten, stretchen (ik was de goede gewoonte afgeleerd, spijtig genoeg), een warm bad,... Nog iets wat me enorm beïnvloed: of er genoeg ruimte is in het zwembad: als ik een lijntje voor mezelf heb gaat het meestal beter...

Ik ga eens voortdoen. Geniet nog van het zonnetje en de rest van het weekend!

18:04 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.