16-05-04

2e examen judo in drie weken tijd

Vandaag deed een judoka uit onze club examen. Hij had me al lang gevraagd of ik uke wou zijn, dus vandaag nog maar eens een examen. Het wordt bijna een gewoonte...lol...
 
Gelukkig mochten we als allereersten binnen en hoefden we ook al niet te wachten op de officiële diploma-uitreiking. Hij werd immers dit weekend vader. Voor hetzelfde geld zaten we daar nu nog te wachten... Nu kan ik tenminste mijn tijd investeren in het leren.
 
Op het EK wederom geen goed nieuws:
Heidi Rakels (- 78 kg) eerste ronde eruit, geen selectie voor de Spelen. Ze kapt met judo, ze is dan ook al 36 jaar. Na haar blessure vorig jaar haalde ze nooit meer echt de top, afscheid in mineur dus. De laatste judoka van DE generatie haakt af, na 3 (?) Olympische Spelen, één bronzen Olympische medaille (Barcelona '92 dacht ik), en talloze andere successen.
Ook voor Sissi Veys geen selectie. Eerste ronde eruit en daarmee is alles gezegd.
 
Toch een positieve noot: de federatie beseft dat ze werk moet maken van Peking 2008. Men wil terug een eenduidige structuur. Hopelijk komt het allemaal in orde en gebruiken ze hun gezond verstand.

17:24 Gepost door Schwung | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Spelen Allee Schwungske grijpt uw kans :p

Gepost door: Lieve | 16-05-04

Okidoki komt voor mekaar! Als jij de bobo's van het BOIC kan overtuigen van mijn kwaliteiten zorg ik voor de rest! Lol! ;-)

Gepost door: Schwung | 17-05-04

De commentaren zijn gesloten.